Wagenpark

Multifunctioneel
en betrouwbaar

Ons wagenpark is zeer divers en voor elke vervoersbehoefte is er een oplossing. De wagens zijn standaard voorzien van een laadklep en pompwagen, zodat onze chauffeurs zelfstandig kunnen laden of lossen. Voor grote, ondeelbare lading beschikken we over trailers met schuifzeilen. Deze kunnen via de zijkant of het dak ladingen tot ruim dertien meter lengte vervoeren.

Voor het vervoer van levensmiddelen, bloemen en medicijnen kunnen we koel-/vriestrailers inzetten, waardoor een constante transporttemperatuur van -25ยบ tot +25 gegarandeerd kan worden. Bovendien beschikken wij over enkele busjes. Deze staan voor u klaar als het echt snel en dedicated vervoerd moet worden.

Wagenpark

Duurzaam en doelmatig

Onze wagenpark is in 2017 uitgebreid met een IVECO Stralis NP die voor 100% op LNG/biogas rijdt. De truck maakt bijna geen geluid en heeft een zeer lage uitstoot van schadelijke stoffen. Dijkstra Logistiek maakt ook graag uw MVO-doelstelling haalbaar.

NEEM CONTACT OP Wagenpark

Onze chauffeur als visitekaartje

Dijkstra Logistiek komt bij uw klant aan de deur. Dat wilt u niet zomaar aan iedereen overlaten. Wij vertegenwoordigen uw bedrijf door een betrokken, professionele en oplossingsgerichte houding. Onze chauffeurs weten hoe belangrijk dat voor u is.

Ontwerp en realisatie door NOBEARS