Over Dijkstra

LAAT HET GERUST AAN ONS OVER

Transport is ons vak. Dat doen we al jaren en we doen het goed. De overname van familiebedrijf Expeditie Borst in 2004 was het begin van een gestage groei. In 2014 werd ook Transportbedrijf W. de Bruijn & Zn uit Lopik overgenomen. Vanaf dat moment zijn we verder gegaan onder de naam Dijkstra Logistiek.
Dijkstra

TJEERD DIJKSTRA


“Mijn vader had in Friesland een transportbedrijf en zo ben ik opgegroeid met transport. Later kwam ik in Lopik terecht en heb daar met mijn vrouw Henriëtte een transportbedrijf overgenomen. Samen met onze medewerkers werken we iedere dag met veel plezier en zijn we met onze 22 vrachtwagens voor onze klanten op pad. Als één familie … enthousiast op weg naar de toekomst.” NEEM CONTACT OP

WAT WE DOEN, DOEN WE GOED

Dijkstra Logistiek is een betrouwbare partner voor logistieke diensten binnen Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. Ook voor vervoer buiten dit gebied weten wij de weg. Onze planning is strak, omdat we weten hoe belangrijk snelle en betrouwbare levering is. Daar doen we alles voor.
Soms zit er iets tegen, maar wij informeren u dan direct. U weet het eerder dan uw klant, zodat u erop kunt inspelen. Onze auto’s volgen wij realtime en uiteraard kunnen wij onze chauffeurs direct bereiken voor overleg.

Ontwerp en realisatie door NOBEARS