Kwaliteit en betrokkenheid

Keurmerk Transport & Logistiek

Dijkstra Logistiek draagt het Keurmerk Transport & Logistiek met trots. We organiseren het transport niet alleen goed, maar weten dat een krachtige en goed georganiseerde bedrijfsvoering ook bijdraagt aan succes. We weten waar we voor staan en wat we waard zijn. Iedere dag opnieuw doen we ons uiterste best om onze kwaliteiten te behouden en zo mogelijk te verbeteren.

HACCP

Voedselveiligheid is een belangrijk goed. Onze werkwijze is HACCP gecertificeerd, waardoor de voedselveiligheid van door ons vervoerde goederen gegarandeerd is.

Kwaliteit

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Bij investeringen in ons wagenpark kiezen wij altijd voor de nieuwste technieken en de schoonste en zuinigste motoren. Ook onze chauffeurs dragen hun steentje bij en zijn bijgeschoold in “het nieuwe rijden” om zo het brandstofverbruik en onderhoud te minimaliseren. Zij geven het goede voorbeeld en nemen met een positieve rijstijl deel aan het verkeer.

Afval proberen we tot een minimum te beperken. Het afval dat overblijft, scheiden wij en wordt op een verantwoorde manier door gespecialiseerde partners verwerkt.

Het onderhoud van ons wagenpark besteden we uit aan professionele partners die daarvoor beschikken over up-to-date kennis en specialistische apparatuur.

Daarnaast is Dijkstra Logistiek fervent sponsor van plaatselijke verenigingen, evenementen en goede doelen. Op deze manier helpen wij onze directe omgeving levendig en aantrekkelijk te maken.

Kwaliteit

Ontwerp en realisatie door Sjonic.