Koel- en vriesvervoer

Koel- en vriesvervoer

Verse producten vervoeren wij op een temperatuur van -25 tot + 25 graden. Een koud kunstje voor ons, want wij beschikken daarvoor over het juiste materiaal en ervaren chauffeurs. U kunt rekenen op een stipte planning en zorgvuldige behandeling van de lading. Met de laad- en losadressen stemmen wij de time slots af of we sluiten aan bij de laad- en lostijden die onze opdrachtgevers doorgeven.

Voedselveiligheid boven alles

Dijkstra Logistiek is HACCP gecertificeerd en neemt geen enkel risico als het om het bewaken van de voedselveiligheid gaat. Onze chauffeurs meten de temperatuur van het product bij laden en lossen. Bij een afwijkende temperatuur of schade nemen wij direct contact met u op.

Zuivel, groente en fruit

Naast het vervoer van zuivelproducten is Dijkstra Logistiek ook uw partner voor het seizoensgebonden transport van uw oogst. Wij kunnen eenvoudig extra capaciteit vrijmaken om uw oogst snel van het land naar de opslag of tussenhandel te brengen. Het transport van uw kwaliteitsproduct is dan eenvoudig geregeld en uw product blijft gegarandeerd vers.
NEEM CONTACT OP
Koel-en Vriesvervoer

Ontwerp en realisatie door NOBEARS