DIJKSTRA LOGISTIEK


De logische keuze
voor transport en distributie


Contact

Laat uw goederen over aan onze zorg

Dijkstra Logistiek is uw professionele partner voor transport en distributie. Goederen die door u met zorg en passie zijn gemaakt of verhandeld, worden door ons met diezelfde zorg en passie vervoerd. Begrip voor elkaars proces en afspraken nakomen … dat is wat ons bindt en dat is wat onze samenwerking succesvol maakt.

Dijkstra Logistiek … uw logische partner voor transport binnen BeNeLux, Ruhrgebied en indien nodig tot ver daarbuiten. Uw pakket, pallet of ondeelbare lading is bij ons in goede handen,
van -25º tot +25º.

WAGENPARK
Logistiek
Borden
Flexibel, slagvaardig, daadkrachtig
Borden
Efficiënt, dynamisch, korte lijnen
Schild
Professionaliteit, kwaliteit en veiligheid
Bankpas
Kostenbesparend, netwerk, combinatiemogelijkheden

OFFERTE AANVRAGEN

Transport nodig? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan en maak vandaag nog kennis met onze scherpe tarieven en uitstekende service.

DIRECT ZENDING MELDEN

Geen tijd te verliezen? Download hier gemakkelijk het formulier voor uw transportopdracht. Na verzending ondernemen wij direct actie.

Transport

TRANSPORT

Tijdgebonden vervoer van A naar B zonder oponthoud? U bepaalt de laad- en lostijden en wij zorgen dat we er zijn. Uw goederen op tijd, zonder omwegen en met het juiste materiaal vakkundig vervoerd.

MEER INFO
Distributie

DISTRIBUTIE

Heeft u één of enkele pallets binnen Nederland of België te vervoeren? Wij nemen ze voor u mee op onze routes en garanderen een 24 uurs levering. Efficiënt en betrouwbaar!

MEER INFO
Koel-en vriesvervoer

KOEL- EN VRIESVERVOER

Uw gekoelde of diepgevroren levensmiddelen vervoeren wij vakkundig op de juiste temperaturen en just in time.

MEER INFO
Op- en overslag

OP- EN OVERSLAG

Dé oplossing voor tijdelijke of langdurige opslag van uw goederen in onze beveiligde loods. Aanvullende handelingen nodig voor uw goederen? Informeer naar de mogelijkheden, wij ontzorgen u graag.

MEER INFO

Ontwerp en realisatie door NOBEARS